Guarantee

Sharp Energy Solutions Europe onthult TOP-garantievoorwaarden voor zonnepanelen

Sharp Energy Solutions Europe introduceert haar nieuwste garantievoorwaarden die vanaf deze maand in werking treden en haar toewijding aan uitzonderlijke kwaliteit en prestaties onderstrepen.

25-jarige productgarantie voor dakinstallaties en modules met een zwart frame en een verbeterde 15-jarige productgarantie voor niet-dakinstallaties met zilveren frame modellen.

De 25-jarige productgarantie is geldig voor zonnepanelen op daken en zwart frame modellen (dak of niet-dakinstallaties). Gebruikers die kiezen voor niet-dakinstallaties met zilveren frame modellen krijgen een substantiële 15-jarige productgarantie.   

De bovengenoemde productgaranties zijn van toepassing op modules geïnstalleerd in de EU en Albanië, Bosnië en Herzegovina, IJsland, Israël, Liechtenstein, Noord-Macedonië, Montenegro, Noorwegen, Servië, Zwitserland, Turkije, Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk. Alle andere landen profiteren van een 12-jarige productgarantie voor alle PV-panelen.

 

Vermogensgarantie

Naast de verlengde productgaranties biedt Sharp Energy Solutions Europe ook toonaangevende garanties voor vermogen die zijn afgestemd op de verschillende paneeltypen.

TOPCon-panelen:

  • 30-jarige lineaire garantie voor vermogen met een gegarandeerd minimaal vermogen op Pnom van 99% in het eerste jaar en minimaal 87,5% in 30 jaar.
  • Maximale jaarlijkse degradatie na het eerste jaar is beperkt tot 0,4%.

Bifaciale PERC-panelen:

  • 30-jarige lineaire garantie voor vermogen met een gegarandeerd minimaal vermogen op Pnom van 98% in het eerste jaar en minimaal 85% in 30 jaar.
  • Maximale jaarlijkse degradatie na het eerste jaar is beperkt tot 0,45%.

Monofaciale PERC-panelen:

  • 25-jarige lineaire garantie voor vermogen met een gegarandeerd minimaal vermogen op Pnom van 98% in het eerste jaar en minimaal 85% in 25 jaar.
  • Maximale jaarlijkse degradatie na het eerste jaar is beperkt tot 0,54%.

Met deze nieuwe garantievoorwaarden kunnen gebruikers investeren in een duurzame toekomst met de zekerheid dat hun investering beschermd is, zowel wat betreft de duurzaamheid van het product zelf als de stabiliteit van het vermogen op lange termijn, ongeacht het type module of de installatielocatie", aldus Klaus Schäfer, Manager Solar Service Support Department bij Sharp Energy Solutions Europe. 

  

Ga voor meer informatie naar:    
www.sharp.be/zonne-energie  
www.sharp.be/zonnepanelen  
LinkedIn  
Twitter  
YouTube

Over Sharp Energy Solutions      
Sharp is een van ’s werelds grootste fabrikanten van PV-panelen en is al zestig jaar een drijvende kracht achter het gebruik van PV-technologieën. Sharp biedt zonnepanelen voor milieubewuste energieopwekking en batterijoplossingen voor het non-stopgebruik van opgeslagen energie. Tot op heden heeft Sharp wereldwijd meer dan vijftig miljoen PV-modules verkocht.   Sharp’s portfolio van hoogwaardige PV-panelen is gebouwd voor particuliere-, commerciële- en zonnepark-installaties. Door samen te werken met partners in vooruitstrevende technische sectoren waaronder de luchtvaart, ruimtevaart en de elektrische-mobiliteitsindustrie, toont Sharp telkens zijn innovatieve kracht met nieuwe toepassingen in zonne-energie. Sharp is actief als EPC in wereldwijde projecten en werkt daarin samen met partners aan de ontwikkeling van PV-projecten. Sharp zoekt en verwerft projectrechten in elk ontwikkelstadium en biedt partners directe toegang tot productiecapaciteiten en financieringsmogelijkheden