25-Year Product Guarantee for Black PV Module Line-up

Sharp Energy Solutions Europe verlengt productgarantie voor zwarte PV-modules naar 25 jaar

Voor Sharp Energy Solutions Europe staat klantgeruststelling bovenaan de agenda en daarom heeft het zijn productgarantie voor het assortiment residentiële zwarte zonnepanelen verlengd naar 25 jaar. Vanaf 1 juni 2023 profiteren klanten die de zwarte versies van de monokristallijne PERC silicium fotovoltaïsche NU-JC410B- en NU-JC415B-panelen aanschaffen van een toonaangevende productgarantie van 25 jaar. Binnen de EU en verschillende andere landen geldt bovendien ook een 25-jarige prestatiegarantie, met een minimum van 85%, vanaf de levering van het paneel aan de eindgebruiker.

 
De NU-JC410B en NU-JC415B modules zijn speciaal ontworpen voor kleinschalige residentiële en commerciële dak-installaties. Dankzij hun compacte afmetingen zijn ze gemakkelijk en comfortabel te hanteren, installeren en in het systeem te integreren. Deze zwarte versies bieden bovendien een gestroomlijnde oplossing voor al wie niet alleen een functionele, maar ook een mooie en esthetische zonne-installatie wil. 


De volledig zwarte NU-JC410B heeft een indrukwekkend vermogen van 410 Wp en is opgebouwd uit 108 halve cellen (M10 wafer) en beschikt over 10-busbartechnologie. Deze module biedt een rendement van maar liefst 21,0%. De NU-JC415B module heeft een witte back-sheet, een zwart frame en een rendement van 21,25%. Beide modules leveren uitzonderlijke prestaties en zijn uiterst betrouwbaar, wat hen ideaal maakt voor residentiële en kleine commerciële toepassingen.


"Met deze verlengde productgaranties bevestigen we opnieuw ons engagement om onze klanten hoogwaardige en betrouwbare zonne-energieoplossingen te bieden," zegt Klaus Schäfer, Manager Solar Service Support Department bij Sharp Energy Solutions Europe. "Wij zijn ervan overtuigd dat ons assortiment residentiële zwarte modules niet alleen uitzonderlijke prestaties levert, maar ook de visuele aantrekkingskracht van elke zonne-installatie verbetert."


Sharp Energy Solutions Europe is koploper in de zonne-energie-industrie door voortdurend te streven naar innovatieve producten die voldoen aan de veranderende behoeften van particuliere en zakelijke klanten. Met deze verlengde garantie toont het bedrijf nu opnieuw zijn vertrouwen in de duurzaamheid, betrouwbaarheid en langetermijnprestaties van zijn assortiment zwarte modules.