people working

Vacature Business Unit Manager IT Services

Bekijk hieronder de vacature voor Business Unit Manager voor onze IT Services afdeling bij onze Nederlandse vestiging.

Solliciteer nu!

06 38 72 71 38 of neem contact op via seb.join@sharp.eu.

Wij zoeken een Business Unit Manager IT Services

Als verantwoordelijke voor de afdeling IT Services krijg je veel ruimte de afdeling verder vorm te geven en zet jij mede de koers uit voor groei en succes. Met jouw kennis van IT Services en de markt, neem je initiatief om nieuwe kansen te identificeren en te benutten. Je bent een ware ondernemer die niet bang is uitdagingen aan te gaan en nieuwe wegen te verkennen. Daarnaast weet jij onze klanten te overtuigen van de propositie van Sharp IT Services.

Je helpt de klanten hun bedrijfsprocessen te optimaliseren door met jouw scherpe analyse te laten zien hoe de producten en diensten van Sharp hieraan bijdragen. Samen met collega’s van andere afdelingen in Nederland en met een Europees team van IT professionals vind je altijd de beste en meest duurzame oplossing voor je klant.

Je brengt de IT-services van onze organisatie naar nieuwe hoogten terwijl je tegelijkertijd zakelijke kansen benut en onze klantrelaties versterkt.

Man with tablet and woman with printed documents

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol bij een IT dienstverlener en je bent gewend een team van Sales - en IT specialisten aan te sturen.
 • Je hebt een breed netwerk in de IT en je ziet het als een uitdaging zelf vorm te geven aan een nieuwe organisatie.  
 • Met jouw strategisch inzicht en commerciële flair stuur je ons team aan om innovatieve IT-oplossingen te leveren aan onze klanten. 
 • Je denkt in kansen en je bent gemotiveerd het beste resultaat te behalen.
 • Omdat je veel contact hebt met collega’s van Sharp Europe is het belangrijk dat de Engelse taal geen probleem voor jou is.
man using computer

Sollicitatieprocedure

Solliciteer

Telefonisch solliciteren?

Neem contact op met onze recruiter via 06 38 72 71 38

Ons aanbod

Ontwikkel jezelf binnen een groeiende organisatie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn onder andere:

 • Bonusregeling
 • Vaste 13de maand
 • Goede pensioenregeling
 • Leaseauto 
 • 25 vakantiedagen* 
 • 12 ADV dagen*
 • Mogelijkheden om vanuit huis te werken
 • Actieve personeelsvereniging
Sharp Logo

Over Sharp

Lees meer over wie wij zijn en waar wij voor staan.

woman with computer

Onze missie

Sharp stelt kleine tot grote bedrijven en organisaties in Europa in staat om hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplek van de toekomst. Dit doen we door middel van uiteenlopende zakelijke, technologische producten en diensten.

man with headset

De klant eerst

Ons aanbod van producten en diensten varieert van printers, touchscreens en presentatieschermen tot samenwerkingsplatforms en IT Services. We werken samen met verschillende, toonaangevende merken. Hierdoor beschikken we over een breed, geïntegreerd aanbod en zijn wij dé technologiepartner voor onze klanten.

Future of Work

Onze mensen

Het is geen verrassing dat onze mensen de kern vormen van ons bedrijf en ons succes. Om onze missie waar te maken, hebben we gedreven mensen nodig met specifieke vaardigheden en expertise, maar nog belangrijker: mensen die met passie samenwerken met collega's en klanten om succes te behalen met onze technologie.