How to Identify Skills Gaps Within Your Small Business
How to Identify Skills Gaps Within Your Small Business

Vacature Service Delivery Manager

Bekijk hieronder de vacature voor Service Delivery Manager bij onze Nederlandse vestiging.

Solliciteer nu!

06 38 72 71 38 of neem contact op via seb.join@sharp.eu.

Wij zoeken een Service Delivery Manager

Je bent de spil tussen onze klanten en de Sharp organisatie en je speelt een cruciale rol in het waarborgen van een goede service-ervaring voor onze klanten. Met een focus op klanttevredenheid streef je ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Als Service Delivery Manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van projectplannen en Service Level Agreements voor de aan jou toegewezen klanten. Je werkt nauw samen met de klant, de accountmanager, de afdeling service en de afdeling klantenservice om ervoor te zorgen dat projecten efficiënt en servicegericht worden uitgevoerd.

Daarnaast bewaak je in je rol als projectmanager de kritieke prestatie-indicatoren (KPI's) en deadlines van het project om ervoor te zorgen dat de servicegerichte voortgang van het project wordt gegarandeerd.

Je zorgt altijd voor een open communicatie met de klant over de uitvoering van het project en je coördineert de voortgang om de gestelde deadlines te halen.

Man with tablet and woman with printed documents

Jouw profiel

Je hebt een klantgerichte mindset en je hebt een passie voor het leveren van uitstekende service aan je klanten. Daarnaast kun je goed met deadlines werken en je weet hierbij de juiste prioriteiten te stellen. Je kunt hierbij de hoofd- van de bijzaken onderscheiden. Je bent oplossingsgericht en je hebt het vermogen om op verschillende niveaus effectief te communiceren met klanten en interne teams.

Je hebt 3 á 4 jaar ervaring in een soort gelijke functie in de branche en minimaal HBO denkniveau.

man using computer

Sollicitatieprocedure

Solliciteer

Telefonisch solliciteren?

Neem contact op met onze recruiter via 06 38 72 71 38

Ons aanbod

Ontwikkel jezelf binnen een groeiende organisatie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn onder andere:

  • Een marktconform salaris passend bij jouw kennis en ervaring
  • 37 vrije dagen (25 vakantiedagen en 12 ATV dagen) op basis van een fulltime dienstverband
  • Een vaste 13de maand
  • Een goede pensioenregeling
  • Een leaseauto
  • Toegang tot een ontwikkelingsbudget van € 400,00 per jaar met een aanbod van diverse cursussen; van persoonlijke ontwikkeling tot carrière gerelateerde onderwerpen
  • Mogelijkheden om vanuit huis te werken
  • Actieve personeelsvereniging met gezellige bedrijfsuitjes.

Sharp biedt je een werkomgeving waar jouw potentieel ten volle wordt benut en waar jouw groei centraal staat. 

Sharp Logo

Over Sharp

Lees meer over wie wij zijn en waar wij voor staan.

woman with computer

Onze missie

Sharp stelt kleine tot grote bedrijven en organisaties in Europa in staat om hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplek van de toekomst. Dit doen we door middel van uiteenlopende zakelijke, technologische producten en diensten.

man with headset

De klant eerst

Ons aanbod van producten en diensten varieert van printers, touchscreens en presentatieschermen tot samenwerkingsplatforms en IT Services. We werken samen met verschillende, toonaangevende merken. Hierdoor beschikken we over een breed, geïntegreerd aanbod en zijn wij dé technologiepartner voor onze klanten.

Future of Work

Onze mensen

Het is geen verrassing dat onze mensen de kern vormen van ons bedrijf en ons succes. Om onze missie waar te maken, hebben we gedreven mensen nodig met specifieke vaardigheden en expertise, maar nog belangrijker: mensen die met passie samenwerken met collega's en klanten om succes te behalen met onze technologie.