people working

Vacature Technisch Consultant

Bekijk hieronder de vacature voor Technisch Consultant voor onze IT Services afdeling bij onze Nederlandse vestiging.

Solliciteer nu!

06 38 72 71 38 of neem contact op via seb.join@sharp.eu.

Wij zoeken een Technisch Consultant IT Services

Als adviseur en architect van onze diensten ben je ook nauw betrokken in het sales proces. Je speelt in op wensen en behoefte van onze klanten en adviseert hen op tactisch en operationeel niveau. Op basis van de wensen en vereisten van de klant ben jij in staat gedetailleerde technische ontwerpen te creëren om zo tot een oplossing te komen die perfect aansluit op de behoeften van de klant. Je zorgt hierbij voor de beste “user experience”. Omdat je regelmatig bij de klanten over de vloer komt, weet jij ook wat er leeft. 

Omdat wij binnen Nederland een groeiende IT organisatie zijn is dit een duale functie wat inhoud dat je voor ongeveer de helft van de tijd Service Desk werkzaamheden oppakt voor 2e en 3e lijnsupport.

Man with tablet and woman with printed documents

Jouw profiel

Je streeft er altijd naar om jouw klanten de beste oplossing te bieden. Je denkt in kansen en je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat. Voor onze klanten ben je een prettig en volwaardige gesprekspartner. Daarnaast ben je gewend met verschillende niveaus te spreken. 

Je wil graag carrière (blijven) maken en jezelf continu ontwikkelen. Dankzij ons internationale netwerk heb je toegang tot kennis en de mogelijkheid om diverse certificaten te behalen en trainingen te volgen.

 • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. 
 • Je voelt je thuis in een moderne werkplek en Microsoft 365, Azure virtual desktop en Intune hebben voor jou geen geheimen meer. 
 • Het is een pre als je het MS102 en/of aangevuld met het AZ 140 of AZ 104 certificaat heb behaald.
man using computer

Sollicitatieprocedure

Solliciteer

Telefonisch solliciteren?

Neem contact op met onze recruiter via 06 38 72 71 38

Ons aanbod

Ontwikkel jezelf binnen een groeiende en internationale organisatie. Onze arbeidsvoorwaarden zijn onder andere: • Een marktconform salaris passend bij jouw kennis en ervaring 

 • 37 vrije dagen (25 vakantiedagen en 12 ATV dagen) op basis van een fulltime dienstverband 
 • Een vaste 13de maand 
 • Een goede pensioenregeling 
 • Een leaseauto 
 • Toegang tot een ontwikkelingsbudget van € 400,00 per jaar met een aanbod van diverse cursussen; van persoonlijke ontwikkeling tot carrière gerelateerde onderwerpen 
 • Mogelijkheden om vanuit huis te werken 
 • Actieve personeelsvereniging met gezellige bedrijfsuitjes 
 • Internationale bezoeken aan je collega’s bij de buitenlandse Sharp locaties.

Sharp biedt je een werkomgeving waar jouw potentieel ten volle wordt benut en waar jouw groei centraal staat.

Sharp Logo

Over Sharp

Lees meer over wie wij zijn en waar wij voor staan.

woman with computer

Onze missie

Sharp stelt kleine tot grote bedrijven en organisaties in Europa in staat om hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplek van de toekomst. Dit doen we door middel van uiteenlopende zakelijke, technologische producten en diensten.

man with headset

De klant eerst

Ons aanbod van producten en diensten varieert van printers, touchscreens en presentatieschermen tot samenwerkingsplatforms en IT Services. We werken samen met verschillende, toonaangevende merken. Hierdoor beschikken we over een breed, geïntegreerd aanbod en zijn wij dé technologiepartner voor onze klanten.

Future of Work

Onze mensen

Het is geen verrassing dat onze mensen de kern vormen van ons bedrijf en ons succes. Om onze missie waar te maken, hebben we gedreven mensen nodig met specifieke vaardigheden en expertise, maar nog belangrijker: mensen die met passie samenwerken met collega's en klanten om succes te behalen met onze technologie.