A man using a computer
A man using a computer

IT Software

Met de Sharp IT-software beschik je over de meest actuele, geschikte software om jouw bedrijf productief te houden zoals anti-ransomware, boekhoudsoftware, virtuele desktopsoftware en back-upsoftware.

Houd mensen productief

Om jouw bedrijf te ondersteunen en mensen productief te houden is het cruciaal om bedrijfssoftware te onderhouden. Het kan echter tijdrovend zijn om het softwarebeheer bij te houden, omdat de ontwikkeling van nieuwe software net zo razendsnel gaat als de technologische ontwikkelingen. Soms is het moeilijk om te weten of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt voor jouw bedrijf.

De gespecialiseerde IT software-experts van Sharp staan klaar om je te ondersteunen, zodat je gedurende de gehele levensduur van jouw software de maximale waarde en het maximale rendement eruit haalt. Daardoor ben je in staat om jouw personeel te ondersteunen en de efficiëntie in jouw bedrijf te verhogen.

Wij zijn jouw partner voor de gehele ondersteuning van jouw IT software-dienst, van advies en selectie, via implementatie en installatie tot doorlopende support en optimalisatie.

Specialistische ondersteuning voor IT software

We kunnen je adviseren over beveiligings- en productiviteitssoftware zoals anti-ransomware, virtuele desktops, back-ups voor bestanden en ook over zakelijke toepassingen zoals boekhoudsoftware, software voor bedrijfsprocesbeheer en meer. Deze worden allemaal geconfigureerd om aan jouw specifieke vereisten te voldoen.

We leveren ook diverse Microsoft-software, waaronder productiviteitssoftware zoals Microsoft 365, Teams en SharePoint en zakelijke toepassingen zoals Power BI, ERP en Business Central. Je hebt de gemoedrust dat je alles in huis hebt om elke dag effectief te werken.

Wij leveren een reeks uitgebreide IT services, support, helpdesk, oplossingen en laptops met behulp van eersteklas technologie die ervoor zorgt dat je het meeste eruit haalt, met behoud van de prestaties en betrouwbaarheid in jouw bedrijf.

people in a meeting