Benelux personeel

Vacature Accountmanager

Bekijk hieronder de vacature voor accountmanager bij onze Nederlandse vestiging.

Solliciteer nu!

06 38 72 71 38 of neem contact op via seb.join@sharp.eu.

Wij zoeken iemand die houdt van een uitdaging

Als bevlogen en ervaren accountmanager weet je nieuwe klanten voor je te winnen. Met al je klanten onderhoud je nauw contact en je helpt hen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Dat lukt je door de informatiestromen goed te analyseren en te laten zien hoe de diensten van Sharp hier op aansluiten. Klanten waarderen jouw betrokkenheid en klantgerichtheid. Samen met collega’s van andere afdelingen vind je altijd de beste, meest duurzame oplossing voor je klant. Jouw kennis en kunde overtuigt je klanten van de toegevoegde waarde van Sharp. 

Man with tablet and woman with printed documents

Jouw profiel

Je bent doelgericht en gedreven; je streeft altijd naar het beste resultaat. Je laat je niet snel van de wijs brengen en je denkt in kansen. Bij Sharp ben je zelf verantwoordelijk voor het resultaat; geen probleem met jouw discipline en doorzettingsvermogen.

Zowel op korte als lange termijn creëer jij commerciële kansen. Anderen overtuigen is je tweede natuur. Je hebt ruime ervaring met de verkoop van producten, diensten en software. Fijn als dat in de IT branche of een gelijkwaardige branche is. 

man using computer

Sollicitatieprocedure

Solliciteer

Telefonisch solliciteren?

Neem contact op met onze recruiter via 06 38 72 71 38

Ons aanbod

Sharp biedt je een unieke kans om jezelf te ontwikkelen binnen een informele en klantgerichte organisatie, in een dynamische en toekomstgerichte werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Je maakt vanaf dag één deel uit van het Sharp team.

In de eerste weken volg je een uitgebreide introductietraining, waarin je kennis maakt met onze producten en diensten. We bieden je een marktconform basissalaris, commissies, een bonus, een bedrijfswagen, maaltijdscheques en verzekeringen. 

Sharp Logo

Over Sharp

Lees meer over wie wij zijn en waar wij voor staan.

woman with computer

Onze missie

Sharp stelt kleine tot grote bedrijven en organisaties in Europa in staat om hun prestaties te verbeteren en zich aan te passen aan de werkplek van de toekomst. Dit doen we door middel van uiteenlopende zakelijke, technologische producten en diensten.

man with headset

De klant eerst

Ons aanbod van producten en diensten varieert van printers, touchscreens en presentatieschermen tot samenwerkingsplatforms en IT Services. We werken samen met verschillende, toonaangevende merken. Hierdoor beschikken we over een breed, geïntegreerd aanbod en zijn wij dé technologiepartner voor onze klanten.

Future of Work

Onze mensen

Het is geen verrassing dat onze mensen de kern vormen van ons bedrijf en ons succes. Om onze missie waar te maken, hebben we gedreven mensen nodig met specifieke vaardigheden en expertise, maar nog belangrijker: mensen die met passie samenwerken met collega's en klanten om succes te behalen met onze technologie.