Neem contact met ons op

Printen op kantoor

Voor het managen van een bedrijf is een efficiënte en veilige productie van documenten vereist. Voor een hogere productiviteit en soepelere workflow, biedt Sharp een serie gebruiksvriendelijke Multifunctionele Printers (MFP's) aan.

Deze zijn niet alleen energie-efficiënt voor het  verlagen van de verbruikskosten, maar zijn ook uitbreidbaar om aan de groeiende behoeften te kunnen voldoen. En met het gepatenteerde door Sharp zelf ontwikkelde Open Systems Architecture-platform (OSA), wordt uw MFP een geïntegreerde hub voor tal van bedrijfsapplicaties.

Bent u opzoek naar efficiëntie en betrouwbare prestaties bij hoge volumes: Sharp heeft een oplossing die aansluit op uw behoeften.

Productieprintsystemen

Deze snelle kleuren- en zwart-wit Multifunctionele Printers (MFP's) zijn ideaal geschikt voor Centrale Reproafdelingen (CRD's), intern printen en productieomgevingen op instapniveau. De printers zijn betrouwbaar, duurzaam en energie-efficiënt, terwijl ze beschikken over een grote printcapaciteit met een uitgebreide keuze aan afwerkingsopties.

Een variatie aan automatische aanpassingsfuncties zorgt ervoor dat deze apparaten voortdurend afdrukken van hoge kwaliteit leveren.

Geoptimaliseerde softwareoplossingen

 • Geoptimaliseerde softwareoplossingen

  Bedrijven moeten de manier waarop ze werken voortdurend optimaliseren, voor welke uitdaging ze ook staan. Door voort te bouwen op de bewezen kwaliteiten van Sharp’s Multifunctionele Printers, zijn onze Optimised Software Solutions ontwikkeld om uw print- en kopieerkosten te helpen reduceren, om middelen efficiënter te gebruiken, om op eenvoudige wijze gemakkelijk toegankelijke documenten aan te maken en om ervoor te zorgen dat werkzaamheden volledig controleerbaar en veilig zijn.

 • Outputmanagement

  Bedrijven staan steeds meer onder druk om nóg meer waarde uit hun bedrijfsmiddelen te halen door taken sneller en efficiënter uit te voeren. U kunt de kosten echter alleen beheersen, als u deze ook kunt meten. De Optimised Printing Solutions (OSS) van Sharp helpen u op proactieve wijze uw print- en kopieertaken te monitoren en beheren. Zo kunt u kosten bijhouden en herleiden, ongeautoriseerd gebruik en verspilling verminderen en tijd en middelen besparen.

 • Document Capture

  De daadwerkelijke kosten liggen niet in het produceren van documenten, maar in het beheren ervan. Elke keer dat documenten gebruikt worden – of het nu om opvragen, indexeren, archiveren, verspreiden, terugvinden of hergebruiken gaat – wordt de werkstroom complexer. Met de Optimised Scanning Solutions (OSS) van Sharp hebt u volledige controle: dankzij geautomatiseerde processen kunt u documenten op efficiënte wijze opvragen, opslaan en delen, hoe deze ook aangemaakt of gebruikt worden. Zo bespaart u tijd en voorkomt u kostbare fouten.

 • Mobiele applicaties

  De zakelijke wereld wordt steeds sneller en mensen willen toegang tot informatie met een groot aantal mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Sharp’s Optimised Mobile Solutions geven uw medewerkers de mogelijkheid om snel verbinding te maken met hun kantoorapparaten – waar ze ook zijn en wat ze ook aan het doen zijn – zodat ze met behulp van welk mobiel apparaat dan ook simpel en veilig documenten kunnen printen, scannen of delen terwijl ze onderweg zijn.

 • Documentmanagement & Workflow

  Informatie is de levensader van iedere organisatie, want hoe meer je weet, des te beter kun je presteren. Sharps Optimised Workflow Solutions helpen de kosten te verlagen en terugkerende taken te stroomlijnen,  waarbij de zakelijke productiviteit en de winstgevende groei, die u voor ogen heeft, in stand worden gehouden. Onze cloud- en on-premise oplossingen zorgen ervoor dat bedrijfskritische informatie altijd en overal kan worden opgeroepen, vanaf bijna ieder apparaat, waardoor een betere besluitvorming en meer productieve samenwerking binnen en tussen verschillende werkgroepen mogelijk wordt.

 • Apparaatbeheer

  Meer dan ieder ander kantoorapparaat vragen printers, kopieerapparaten en MFP's continu uw aandacht - zelfs als we het alleen hebben over de bevoorrading met toners en papier. Iedere keer als er een apparaat defect is, heeft dat z'n invloed op de productiviteit van vele werknemers. De Optimised Managing Solutions van Sharp zijn speciaal ontworpen om het apparaatbeheer van uw MFP's te vereenvoudigen, waardoor uw werk gemakkelijker wordt en de beheerskosten worden verlaagd. Onderbrekingen worden geminimaliseerd, defecturen verminderd en de productiviteit blijft gehandhaafd binnen iedere werkgroep in uw bedrijf.

 • Productieoplossingen

  Om te voldoen aan de behoeften van uw klanten dienen de processen in uw reproruimte efficiënt te verlopen - welke uitdagingen er zich ook voordoen. Onze optionele workflowoplossingen zijn gebaseerd op de sterke punten van Sharp’s hoog volume systemen en het maximaliseren van de capaciteit van uw reproruimte met pre-press, opmaak van documenten- en kleurmanagementopties die zijn geïntegreerd in onze machines. Dankzij deze oplossingen zijn aanpassingen snel gemaakt, wat de gebruiker meer tijd geeft om te reageren en kostbare fouten te voorkomen.

Verticale markten

 • Verticale markten

  Sharp biedt een uitgebreid productassortiment voor overheidsinstanties, onderwijsinstellingen, gezondheidsinstellingen en diverse commerciële markten. Sharp geeft u het reactievermogen dat u verwacht en de kwalitatief hoogwaardige producten waar u om vraagt.

 • Overheid

  Kostenreductie en productbetrouwbaarheid zijn cruciale factoren in de overheidssector. Sharp biedt een uitgebreid assortiment aan geavanceerde technologische producten die gebruikt kunnen worden binnen overheidsinstellingen.

  Sharp helpt de overheid en lokale autoriteiten om te voldoen aan de veiligheidseisen met zijn bekroonde Multifunctionele Printers. Deze beschikken over een ingebouwde documentbeveiliging en geavanceerde beveiligingsopties, waaronder een handige "end-of-lease"-functie die alle gegevens overschrijft, inclusief documentarchivering, gebruikersgegevens, opdrachtstatus, datum en adresboek.

 • Onderwijs

  Copyshops, repro-afdelingen en bibliotheken hebben allemaal documentbeheer- en documentcontrolesysteem nodig. Door een prijskaartje te hangen aan het afdrukken en door te printen via efficiënte multifunctionele apparaten in plaats van desktopprinters, kunnen scholen het afdrukvolume  reduceren, de printkosten verlagen en de duurzaamheid verbeteren. De Multifunctionele Printers (MFP's) van Sharp waarborgen de studentgegevens met behulp van accountcodes, gebruikers-/groepsprofielen, wachtwoorden of externe gebruiksaccounts op een LDAP- of Active Directory-server.

 • Juridische sector

  Documentmanagement en geheimhouding inzake de klant zijn kritisch voor bedrijven op het gebied van juridische zaken. Sharp helpt advocatenkantoren klantgegevens te beschermen met zijn bekroonde Multifunctionele Printers (MFP's). Deze beschikken over een ingebouwde documentbescherming en geavanceerde beveiligingsopties, waaronder een handige "einde lease"-functie die alle gegevens overschrijft, inclusief documentarchivering, gebruikersgegevens, opdrachtstatus, datum en adresboek.

 • Gezondheidszorg

  Patiëntenzorg en kostenbesparing zijn van vitaal belang in de gezondheidssector. Sharp biedt een uitgebreid assortiment aan geavanceerde technologische producten die gebruikt kunnen worden in ontvangstruimtes in ziekenhuizen, patiëntenkamers, administratieve kantoren en lesomgevingen. De Multifunctionele Printers (MFP's) staan bekend als toonaangevend op het gebied van documentveiligheid en helpen ervoor te zorgen dat patiëntgegevens veilig beschermd kunnen worden.

 • Horeca

  Sharp biedt geavanceerde technologische producten die gebruikt kunnen worden in ontvangstruimtes, vergaderruimtes, hotelkamers en administratieve kantoren. Deze producten zijn van toegevoegde waarde en kunnen helpen de omzet te verhogen binnen de horecasector.

  De geavanceerde, maar gebruiksvriendelijke functies van Sharp Multifunctionele Printers (MFP's) stellen gasten in staat om op eenvoudige wijze een fax te versturen en ontvangen, te printen vanaf een USB-stick en te scannen naar e-mail, fax of FTP. Het receptiepersoneel kan gemakkelijk een kopie van facturen of bonnetjes inscannen en direct doorsturen naar een e-mailadres. Vergeet ook niet de cateringafdeling van hotels: menukaarten voor het restaurant en banketsuites kunnen op verzoek geprint worden.

 • Zakelijk

  Bedrijven en werkgroepen vertrouwen op de Multifunctionele Printers (MFP's) van Sharp om rapporten te genereren, brochures te publiceren en presentaties te creëren van een hoge kwaliteit met een professionele weerspiegelt. De MFP is de natuurlijke link tussen informatie en de manier waarop mensen dit gebruiken. Daarom biedt Sharp een uitgebreide veiligheidsmodule die onze klanten op schaalbare wijze voorziet van beveiligingsmogelijkheden voor vertrouwelijke informatie. Sharp begrijpt de vereisten van vele bedrijfssectoren en combineert een initiële encryptie met het meervoudig overschrijven van gegevens. Dit zorgt voor een hogere mate van veiligheid in vergelijking met de processen die momenteel worden gebruikt door andere producenten.