Neem contact met ons op

Kwalitatief hoogwaardige printers en softwareoplossingen voor de kantooromgeving

Wat verwacht u van een printer op kantoor? Snelheid? Gemak? Veel bewerkingsmogelijkheden? Wat u ook nodig heeft - waar uw team ook behoefte aan heeft - u zult vast een exacte match vinden in ons huidige assortiment met multifunctionele printers.

Middelgrote tot grote werkgroepen zullen ons portfolio met betaalbare zakelijke printers ongetwijfeld weten te waarderen. Samen met ons assortiment aan krachtige Multifunctionele printers (MFP’s) en software oplossingen, geven ze iedereen in uw team eenvoudig toegang tot de print-, kopieer- en scanmogelijkheden die ze nodig hebben, inclusief een breed scala aan papierinvoer- en afwerkingsmogelijkheden. Met zoveel mogelijkheden om uit te kiezen zult u vast en zeker de beste printer voor op kantoor vinden die past bij uw behoeften.

Indien u een kleine of middelgrote onderneming runt of zelfs als u alleen een ruimtebesparende MFP voor persoonlijk gebruik wenst, bekijk dan onze compacte printers voor op kantoor en MFP’s met veelzijdige scanners. Zoals bij onze andere printoplossingen krijgt u veel meer dan u verwacht van een standaard kantoorprinter en zelfs onze modellen op instapniveau zijn gebouwd voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak.

Energiebesparend ontwerp

We nemen onze verantwoordelijkheden voor wat betreft het milieu erg serieus. Dus als u een printer voor uw kantoor wenst die een energiebesparend ontwerp en een lage carbon footprint heeft, dan heeft Sharp een ideale oplossing voor u.

Krachtige productiviteitsapps

Sharp kantoorprinters zijn klaar voor een groeiend scala aan Optimised Software Solutions en productiviteitsapps voor het stroomlijnen en automatiseren van handmatige processen zoals scannen en archiveren. Niet alleen zullen ze daarom aan al uw hedendaagse behoeften voldoen, maar zullen ze zich ook aan al uw uitdagingen in de toekomst aan kunnen passen.

Ondersteuning van de mobiele medewerkers

Zelfs onze kleine zakelijke printers ondersteunen de manier waarop u wenst te werken. Collega's en gasten kunnen profiteren van de mogelijkheid tot walk-up printen en scannen door een USB-stick in te pluggen en van de eenvoudige connectiviteit met mobiele apparaten.

Wat u ook nodig heeft, of het nu om een persoonlijke A4 printer en -scanner gaat met geavanceerde productiviteitsfuncties of om een krachtige A3 kleuren netwerk-MFP die iedereen in uw team kan gebruiken - of iets hier tussenin, Sharp is een geweldige keuze voor een snelle output en efficiënte digitale workflows.