Eco Solar ray handshake partnership

Sharp Energy Solutions Europe verlengt garantie op zonnepanelen tot 15 jaar

Sharp Energy Solutions Europe heeft de product garantie op zijn zonnepanelen met terugwerkende kracht verlengd van tien naar vijftien jaar. Het gaat om de types NUJB, NUJC, NUAC, NUJD en NDAF. De nieuwe garantie geldt voor producten die op 1 april 2020 of later aan de eindgebruiker zijn geleverd.

Sharp biedt een toonaangevende productgarantieperiode voor enkelglas modules
De nieuwe vijftienjarige garantietermijn, die ingaat op de leverdatum aan de eindgebruiker, wordt nu aangeboden voor de hele NUJB-, NUJC-, NUAC-, NUJD- en NDAF-serie voor panelen die geïnstalleerd zijn in de Europese Unie, Albanië, Bosnië-Herzegovina, IJsland, Israël, Liechtenstein, Montenegro, Noord-Macedonië, Noorwegen, Oekraïne, Servië, Turkije, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Sharp biedt een toonaangevende productgarantieperiode voor enkelglas modules. De garantsteller is Sharp Electronics GmbH in Hamburg (Duitsland), waar het lokale serviceteam is gevestigd.

Klaus Schaefer, Manager Solar Service Support Department bij Sharp: “Wij hebben het volste vertrouwen in de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten. Deze nieuwe vijftienjarige garantietermijn op onze producten is een uiting van ons streven naar een langdurige ondersteuning van bestaande en potentiële klanten met kwaliteitsproducten van Sharp. De nieuwe garantie geeft Europese klanten en in dertien andere landen het vertrouwen om voor zonnepanelen van Sharp te kiezen.”