Two people in office-Printer-Banner

Sharp lanceert twee hoogvolume kleurenprinters

Sharp heeft vandaag bekendgemaakt dat het assortiment kleurenprinters wordt uitgebreid met twee nieuwe modellen. De MX-6580N en de MX-7580N bieden een unieke combinatie van hoge snelheden, uitstekende functionaliteit en een grote diversiteit aan afwerkingsmogelijkheden. De modellen zijn zeer geschikt voor kantooromgevingen, scholen of lokale overheden waar professionele kleurafdrukken in grote aantallen gerealiseerd moeten worden.

De nieuwe modellen hebben een duurzaam ontwerp en zijn zeer gebruiksvriendelijk, waardoor ze de processen in hoogvolume kantooromgevingen, kleine repro-afdelingen en kopieerruimtes helpen stroomlijnen. De nieuwe printers beschikken bovendien over een robuust en bedrijfszeker systeem voor de papiertoevoer en biedt zeer productieve afwerkingsmogelijkheden.

Het next generation Colour Consistency System van Sharp garandeert een uitstekende kleurweergave bij iedere afdruk, waardoor de resultaten altijd van dezelfde hoge kwaliteit zijn. Daarnaast bieden de personaliseerbare touchscreens een gebruiksvriendelijke interface met een mooi design, vereenvoudigde ‘Easy Modes’ en een geïntegreerde handleiding voor de bediening.

De MX-6580N en de MX-7580N beschikken over een afdruksnelheid van respectievelijk 65 en 75 pagina’s per minuut en zijn uitgerust met de Sharp OSA-technologie. Die maakt eenvoudige integratie mogelijk met netwerkapplicaties en diverse clouddiensten zoals Cloud Connect voor populaire platforms als Microsoft One Drive for Business, Google Drive en SharePoint Online.

“De nieuwe kleurenprinters van Sharp zijn een belangrijke toevoeging aan ons bestaande assortiment. Ze passen prima in onze traditie gebruiksvriendelijke oplossingen te leveren, die eenvoudig met andere applicaties te integreren zijn en die onze klanten een efficiënte workflow bieden”, zegt Wilbert Hendriks, Sales Manager Direct Sales & Marketing Benelux Document Solutions bij Sharp Electronics Benelux.

Voor nog meer flexibiliteit kunnen gebruikers documenten ook mobiel printen en scannen met behulp van de Sharpdesk Mobile App. Gebruikers kunnen hun mobiele apparaten direct verbinden met het Wi-Fi Access Point van de pritner en rechtstreeks printen via mobiele printplatforms zoals Apple AirPrint, Google Cloud Print en Native Android Printing. Daarnaast is het mogelijk om een printopdracht vanaf een ander apparaat uit te voeren zonder gebruik te maken van een server of extra software.

De MX-6580N en de MX-7580N zijn vanaf nu beschikbaar. Kijk voor meer informatie op: www.sharp.nl.